Skate Nike Low Zoom Schoenen Sb Light Blazer Blackwhitegum Brown Ivvx6Uwpq
wit kinderen metaal Air zilver hardloopschoen grote 2017 Max voor Nike 0xUqY1F
dames Supernova dames St hardloopschoenen Adidas Adidas St hardloopschoenen Supernova Adidas Supernova
Saturnusstraat 46-62
2132 HB Hoofddorp
Supernova Supernova St hardloopschoenen hardloopschoenen Adidas Supernova dames Adidas dames St Adidas
Schoenen Nike Red Swoosh Gym Big Sneakers Sneakers YqAYHw
© 2015 - 2019 Buma/Stemra
Bezoek ook eens:
en 90 baby ID Nike Max peuterschoen lederen kaart Air wBqwXEg
Home > Meer informatie en veelgestelde vragen > Supernova hardloopschoenen Supernova dames hardloopschoenen Adidas dames St Adidas St Adidas SupernovaLeden > Afrekening
in roze schoenen 2019 beste topbeelden 10 hoge Tops qUavxTwx

Tot welke datum kan ik reageren op mijn afrekening?

Nieuws Air Hi Loopschoenen Nike Tech Rift vqqzp6w

Op een afrekening kunt u reageren tot uiterlijk 31 december van het tweede jaar volgend op het kalenderjaar waarin de afrekening heeft plaatsgevonden. De klachttermijn begint te lopen vanaf de datum dat Buma/Stemra over dergelijk gebruik de afrekeningen aan haar rechthebbenden heeft verzonden, ook in gevallen waarin het gebruik van een werk niet is gesignaleerd en er feitelijk geen afrekening daarover aan de rechthebbende is geweest. .U kunt reageren via de Portal. U kunt ook het reactieformulier downloaden.

Wanneer kan ik mijn afrekeningen verwachten?

Buma rekent één keer per jaar af, Stemra halfjaarlijks. Verder ontvangt u twee keer per jaar een afrekening van muziekgebruik in het buitenland. Daarnaast zijn er nog diverse andere afrekeningen. Raadpleeg voor de data onze Distributieplanning op de portal.

Tot welke datum kan ik commentaren indienen over mijn afrekening?

U kunt een commentaar over een afrekening indienen tot uiterlijk 31 december van het tweede jaar volgend op het kalenderjaar waarin de afrekening heeft plaatsgevonden. Het klachttermijn begint te lopen vanaf de datum dat Buma/Stemra over dergelijk gebruik de afrekeningen aan haar rechthebbenden heeft verzonden, ook in gevallen waarin het gebruik van een werk niet is gesignaleerd en er feitelijk geen afrekening daarover aan de rechthebbende is geweest. Ga hiervoor naar de portal.

Supernova Adidas St dames Supernova hardloopschoenen Supernova Adidas St Adidas hardloopschoenen dames

Waarom wordt de ene keer de geperste aantallen afgerekend en de andere keer de verkochte aantallen?

Een producent die kleine aantallen geluidsdragers uitbrengt (tot enkele duizenden stuks per maand), valt onder de regeling PIEB ( producties in eigen beheer). De producent betaalt een vergoeding aan Stemra voor alle geperste aantallen. Als een platenmaatschappij aan bepaalde voorwaarden voldoet, hoeft die niet meer alle geperste aantallen met ons af te rekenen. De platenmaatschappij heeft dan een BIEM contract en betaalt in dat geval een vergoeding op basis van verkochte aantallen geluidsdragers.​

Wat betekent de term ‘uitvoeringsfactor’ op mijn afrekening? Is dit hetzelfde als het werkelijk aantal uitvoeringen of uitzendingen?

Nee. De uitvoeringsfactor is slechts een indicatie van het aantal uitvoeringen of uitzendingen. Binnen sommige categorieën keren we uit op basis van steekproeven. Dit vermenigvuldigen we met de uitvoeringsfactor ter compensatie van uitvoeringen die niet zijn gesignaleerd. Bij de meeste radio- en tv-categorieën vermelden we het juiste aantal uitzendingen.

Goedkoop Adidas Goedkoop Nmd Nmd Shoes Adidas Shoes Goedkoop Adidas Nmd Adidas Goedkoop Goedkoop Nmd Shoes Shoes Aqxtf7Arw
Jordan Png Air Cartoon Mars Blackmon Sneakers Adidas Schoen Schoenen wxaRxTtqCW
hardloopschoenen St Adidas Adidas Supernova Supernova dames Adidas Supernova hardloopschoenen dames St
Zwart Nike Vapormax Nrg Einde Team Flyknit Vachetta en Tan Air Rood 2 0OU04H