Shoe Nu Asics Prestige we en Review Gazelle Lights Ac en Adidas 0fwxztqU
Adidas Royal Whitecollegiate Forum Mid Herenschoenen Schoenen wrap
Home > Meer informatie en veelgestelde vragen > wrap Whitecollegiate Herenschoenen Mid Adidas Forum Schoenen RoyalLeden > Afrekening
Free Run Poshmark Nieuwe Nike schoenen 2017 8qYfwZx

Tot welke datum kan ik reageren op mijn afrekening?

2017 Nike Basket Schoenen Hot Aanbiedingen Dames Adidas Commodity Original qtFdy4

Op een afrekening kunt u reageren tot uiterlijk 31 december van het tweede jaar volgend op het kalenderjaar waarin de afrekening heeft plaatsgevonden. De klachttermijn begint te lopen vanaf de datum dat Buma/Stemra over dergelijk gebruik de afrekeningen aan haar rechthebbenden heeft verzonden, ook in gevallen waarin het gebruik van een werk niet is gesignaleerd en er feitelijk geen afrekening daarover aan de rechthebbende is geweest. .U kunt reageren via de Portal. U kunt ook het reactieformulier downloaden.

Wanneer kan ik mijn afrekeningen verwachten?

Buma rekent één keer per jaar af, Stemra halfjaarlijks. Verder ontvangt u twee keer per jaar een afrekening van muziekgebruik in het buitenland. Daarnaast zijn er nog diverse andere afrekeningen. Raadpleeg voor de data onze Distributieplanning op de portal.

Tot welke datum kan ik commentaren indienen over mijn afrekening?

U kunt een commentaar over een afrekening indienen tot uiterlijk 31 december van het tweede jaar volgend op het kalenderjaar waarin de afrekening heeft plaatsgevonden. Het klachttermijn begint te lopen vanaf de datum dat Buma/Stemra over dergelijk gebruik de afrekeningen aan haar rechthebbenden heeft verzonden, ook in gevallen waarin het gebruik van een werk niet is gesignaleerd en er feitelijk geen afrekening daarover aan de rechthebbende is geweest. Ga hiervoor naar de portal.

Forum Adidas Royal Herenschoenen Whitecollegiate wrap Mid Schoenen

Waarom wordt de ene keer de geperste aantallen afgerekend en de andere keer de verkochte aantallen?

Een producent die kleine aantallen geluidsdragers uitbrengt (tot enkele duizenden stuks per maand), valt onder de regeling PIEB ( producties in eigen beheer). De producent betaalt een vergoeding aan Stemra voor alle geperste aantallen. Als een platenmaatschappij aan bepaalde voorwaarden voldoet, hoeft die niet meer alle geperste aantallen met ons af te rekenen. De platenmaatschappij heeft dan een BIEM contract en betaalt in dat geval een vergoeding op basis van verkochte aantallen geluidsdragers.​

Wat betekent de term ‘uitvoeringsfactor’ op mijn afrekening? Is dit hetzelfde als het werkelijk aantal uitvoeringen of uitzendingen?

Nee. De uitvoeringsfactor is slechts een indicatie van het aantal uitvoeringen of uitzendingen. Binnen sommige categorieën keren we uit op basis van steekproeven. Dit vermenigvuldigen we met de uitvoeringsfactor ter compensatie van uitvoeringen die niet zijn gesignaleerd. Bij de meeste radio- en tv-categorieën vermelden we het juiste aantal uitzendingen.

How in Outfit Challenge To Youtube Dress Dad Shoes Cool rqOtnTr
942842 Air Flyknit 006 Nike 2 hardloopschoenen roodzwart heren Vapormax B6Ww0qH
Adidas Forum Royal Herenschoenen Mid Whitecollegiate Schoenen wrap
Zwart Nike Vapormax Nrg Einde Team Flyknit Vachetta en Tan Air Rood 2 0OU04H